REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. El Col·legi tractarà les seves dades amb la finalitat d’atendre les seves consultes, reclamacions i resoldre els seus dubtes. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com l’informem a la nostra Política de privacitat i Avís legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. El Col·legi tractarà les seves dades amb la finalitat d’atendre les seves consultes, reclamacions i resoldre els seus dubtes. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com l’informem a la nostra Política de privacitat i Avís legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Política de Galetes
Política de Galetes

DEFINICIÓ I FUNCIÓ DE LES GALETES
Una galeta és un fitxer que es descarrega al seu dispositiu quan accedeix a determinades pàgines web.

Les galetes permeten a una pàgina web, entre d’altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, en funció de la informació que continguin i de la forma en què faci ús del seu equip, puguin utilitzar-se per reconèixer l’usuari.

Aquest lloc web, igual que la majoria dels llocs en Internet, utilitza Galetes per millorar i optimitzar l’experiència de l’usuari. A continuació, trobarà informació detallada sobre la tipologia de Galetes que utilitza aquest lloc web, sobre cóm les pot desactivar en el seu navegador i de cóm bloquejar específicament la instal·lació de Galetes de tercers.

GALETES UTILIZADES EN AQUEST LLOC WEB

TERCERS AMB ACCÉS A LES DADES
A continuació, facilitem un llistat dels tercers proveïdors de galetes més comuns amb l’enllaç a les seves polítiques de privacitat:

Google: https://policies.google.com/privacy
Facebook: https://www.facebook.com/policy.php
Amazon: https://www.amazon.com/adprefs
Kubient: https://fidelity-media.com/privacy-policy/

QUÈ SUCCEEIX SI ES DESHABILITEN LES GALETES
En tot moment podrà accedir a la configuració del seu navegador per modificar i/o bloquejar la instal·lació de les Galetes, però això pot implicar que algunes funcionalitats quedin deshabilitades i que l’accés a determinats continguts o la qualitat del funcionament dels serveis que oferim al nostre lloc web es pugui veure afectat i limitat.

FORMA DE DESACTIVAR O ELIMINAR LES GALETES
Pot acceptar o rebutjar les galetes utilitzades en el lloc web a través del panell de configuració disposat amb aquesta finalitat pel COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. Tanmateix, per autoritzar, conèixer, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip, haurà d’accedir a la configuració de les opcions del navegador que tingui instal·lat al seu ordinador. Ha de tenir en compte que si accepta les galetes de tercers, en cas que després les vulgui eliminar, probablement o haurà de fer des de les opcions del navegador.

A continuació trobarà els enllaços sobre cóm eliminar les galetes dels navegadors d’ús més comú:

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/es-es/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Safari: https://support.apple.com/es-es/HT201265
Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform=Desktop&&hl=es
Firefox: https://support.mozilla.org/es/kb/impedir-que-los-sitios-web-guarden-sus-preferencia
Microsoft Edge: https://support.microsoft.com/es-es/help/4468242/microsoft-edge-browsing-data-and-privacy-microsoft-privacy

Per obtenir indicacions sobre cóm gestionar i eliminar les galetes, consulti la opció de menú “Ajuda” del seu navegador.

D’altra banda, existeixen eines que es troben disponibles on line i que permeten als usuaris detectar les galetes de cada lloc web que visiten i gestionar la seva desactivació (per exemple, Ghostery: https://www.ghostery.com/about-ghostery/privacy-statements/, http://www.ghostery.com/faq).

TRANSFERÈNCIES INTERNACIONALS DE DADES
És probable que, en fer servir galetes de tercers, les dades que obtinguem a través d’aquestes siguin transferides a tercers països. Pot obtenir informació sobre aquestes transferències internacionals de dades que realitzen els proveïdors de galetes accedint a les seves respectives polítiques de privacitat que trobarà en el llistat facilitat anteriorment.

ELABORACIÓ DE PERFILS
Si dona el seu consentiment per a l’ús de galetes amb finalitats de publicitat comportamental, controlarem la seva navegació amb l’objectiu de mostrar-li publicitat basada en els seus interessos a partir del perfilat que farem partint de l’anàlisi dels seus hàbits de navegació.

PERÍODE DE CONSERVACIÓ DE LES DADES
Les dades seran tractades mentre tinguem l’autorització de l’usuari mitjançant el consentiment prestat.

MÉS INFORMACIÓ EN RELACIÓ AL TRACTAMENT DE LES DADES DE L’USUARI
L’interessat pot consultar tota la informació relativa al tractament de les seves dades per part de COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA en la Política de Privacitat de la nostra pàgina web.

ACTUALITZACIÓ DE LA NOSTRA POLÍTICA DE GALETES
És possible que anem actualitzant la Política de Galetes del nostre lloc web, per aquest motiu recomanem revisar aquesta política cada vegada que accedeixi a la nostra pàgina amb l’objectiu d’estar adequadament informat sobre cóm i per a què utilitzem les galetes. han de tenir en compte que els navegadors poden també canviar les seves polítiques i, inclús, la ubicació de la informació.

Aquesta Política de Galetes s’ha actualitzat per última vegada a data 26/02/2020.